UVJETI DOSTAVE

Troškovi slanja dodaju se pri izradi narudžbe.


Naručeni proizvodi bit će dostavljeni DOSTAVA NARUDŽBE
putem GLS SLUŽBE .
Uobičajeni rok dostave za dostupne proizvode je 1-/3 dana.
Troškovi pakiranja i slanja iznose 7,00 € .
Provjerite sadržaj paketa prilikom primitka u prisustvu dostavljača i obavijestite nas u slučaju eventualnog oštećenja ili nepotpunog sadržaja.


POVRAT PROIZVODA
Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda vršimo za plaćene proizvode vraćene u roku koji je naznačen na računu, najkasnije 14 dana od primitka paketa.
U slučaju povrata proizvoda obavezno priložite račun.
Pravo na zamjenu ili povrat novca imate u roku 14 dana od preuzimanja proizvoda.
Nakon isteka pokusnog roka ne vraćamo novac, a proizvode vraćamo o vašem trošku poštarine .
Vraćeni proizvodi ne smiju biti nošeni, oprani, oštećeni i moraju imati sve pripadajuće etikete.
Iz higijenskih razloga nije moguće ostvariti povrat sredstava na čarape, hulahopke , štrample i intimno rublje.
NOVAC VRAĆAMO ISKLJUČIVO NA TEKUĆI RAČUN.
Trošak slanja u slučaju zamjene i povrata snosi KUPAC. 7,00€
Naplaćuje se dvostruka poštarina (povratak i slanje novog paketa)

Pakete poslane s naznačenom otkupninom NE PREUZIMAMO! Molimo ne šaljite pakete s otkupninom.
Vjerodostojnost prezentiranih boja na slikama uzoraka zbog tehničkih okolnosti snimanja proizvoda i jačine pixela na uređajima mogu djelomično odstupati od stvarne boje ( nijansa, uzorci, raspored cvjetova,boja, poredak prugica/kockica/crtica na artiklu… i slično ). Slanje artikala temelji se isključivo na nazivu, opisu i varijaciji istoga.
Ako ne preuzmete naručenu robu a ponovno zatražite slanje zadržavamo pravo naplate dvostrukog iznosa poštarine koji u cijelosti prethodno mora biti izmiren na našem poslovnom računu.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Računanje roka za jednostrani raskid ugovora: Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom putem priloženog obrasca za jednostrani raskid ugovora koje možete preuzeti na našoj stranici. Popunjeni obrazac potrebno je poslati poštom na našu adresu navedenu u samom obrascu. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena na našu adresu. Novac za vraćene proizvode uplatit ćemo na tekući račun kupca u roku od 3 radna dana po primitku povrata.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA
Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte:
1. info@bigsize.hr
2. putem pošte na Na adresu :
BIG SIZE VL. ANA KUMER , UL. GRAŠEVINE 37 44318 VOLODER
Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Podnositelj prigovora:
Ime i prezime:
Adresa za dostavu odgovora:

10% Off !!

On all every first order

Join our newsletter

Subscribe to recieve latest update & offer!