Pravilnik kupovine

PRAVILNIK KUPOVINE PUTEM WEB TRGOVINE


1. FB stranica BIG SIZE , OBRT ZA TRGOVINU prodaje robu putem internet mreže.
2. Nakon izvršene narudžbe kupac dobiva informaciju putem poruka da je njegova narudžba zaprimljena.
3. Narudžbe realizira BIG SIZE, OBRT ZA TRGOVINU , UL GRAŠEVINE 37 44318 VOLODER
4. Prihvaćanje narudžbe na realizaciju počinje odmah nakon primitka narudžbe.
5. Narudžbe će biti realizirana pod uvjetom da je roba dostupna u skladištima BIG SIZE VL. ANA KUMER , UL. GRAŠEVINE 37 44318 VOLODER
6. U slučaju da jedan dio naručenih proizvoda trenutno nije dostupan, kupac dobiva obavještenje o stanju narudžbe i odlučuje o načinu realizacije (produženje termina realizacije, povlačenje narudžbe u cijelosti)
7. Za akcijsku prodaju ili rasprodaju predviđena je ograničena količina proizvoda pa u vezi s tim realizacija narudžbi provodi se prema redoslijedu potvrđenih narudžbi za ove proizvode, sve dok se ne rasprodaju količine koje su za to predviđene.
8. Uz svaku narudžbu ispostavlja se račun. Račun se ispostavlja u trenutku kada su svi artikli naručeni od strane kupca kompletirani i spremni za otpremu.
9. Kupac može uvoditi izmjene u narudžbi sve dok ne zaprimimo narudžbu.
10. Kupac može povući narudžbu u cijelosti do trenutka otpreme pošiljke. Ovakve izmjene moguće je uvesti kontaktirajući Odjel za odnose s kupcima e-mailom info@bigsize.hr ili telefonski na broj 099 4155073
11. Sve cijene navedene su u eurima i vrijede isključivo za kupovinu putem web trgovine. Cijena prikazana za svaki proizvod vrijedi do trenutka kada kupac izvrši narudžbu.
12. Web trgovina zadržava pravo da može mijenjati cijene proizvoda koji se nalaze u ponudi a također i proširiti ponudu za nove proizvode, za aktiviranje i završetak akcijske prodaje na web stranicama.
13. Vrijeme realizacije narudžbe računa se od trenutka kada je narudžba napravljena sve do otpreme naručenih artikala. Računaju se isključivo radni dani. Narudžbe koje obuhvaćaju proizvode za koje je predviđeno različito vrijeme realizacije otpremaju se nakon kompletiranja cijele pošiljke. Vrijeme realizacije narudžbe ne smije trajati više od 5 radnih dana.
14. Cijena proizvoda ne sadrži i cijenu dostave.
15. Narudžbe dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske.
ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE
Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke proizvoda sukladno Zakonu o obveznim odnosima (članci 400-422).
Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na Kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato. Prodavatelj odgovara i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na Kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga. Prodavatelj ne odgovara za neznatan materijalni nedostatak.
Materijalni nedostatak postoji:
• ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,
• ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je Kupac nabavlja, a koja je bila poznata Prodavatelju ili mu je morala biti poznata,
• ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,
• kad je Prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,
• ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je Kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave Prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),
Ako je Kupac na temelju izjava proizvođača ili njegova predstavnika očekivao postojanje određenih svojstava stvari, nedostatak se ne uzima u obzir ako Prodavatelj nije znao niti morao znati za te izjave, ili su te izjave bile opovrgnute do trenutka sklapanja ugovora ili one nisu utjecale na odluku Kupca da sklopi ugovor.
Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati Kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati.

10% Off !!

On all every first order

Join our newsletter

Subscribe to recieve latest update & offer!